Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Josep Rodríguez Bonfill

(1953)
Josep Rodríguez Bonfill (Tortosa, 1953), més conegut com a Pepe Rodríguez, és un periodista especialitzat en qüestions sectàries i religioses. És professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona del departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació.
Llicenciat en Ciències de la Informació, actualment és docent en diferents àmbits acadèmics. Des del 1974 està especialitzat en tècniques de persuasió coercitiva i problemàtica sectària, camp en el que assessora a diferents Administracions i afectats. És director del EMAAPS (Equip Multidisciplinar per a l'Assessorament i Assistència en Problemes Sectaris) des de la seva constitució el 1991. Ha estat membre tècnic del grup de treball sobre sectes de la Comissió Interministerial per a la Joventut (1987). És conferenciant habitual i professor de seminaris en diversitat d'àmbits culturals i acadèmics, membre de l'equip de diversos programes de televisió i autor d'una extensa bibliografia.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

1991
Director
Director del EMAAPS (Equip Multidisciplinar per a l'Assessorament i Assistència en Problemes Sectaris).
1987
Membre
Membre tècnic del grup de treball sobre sectes de la Comissió Interministerial per a la Joventut.
1974
Estudis
Especialitzat en tècniques de persuasió coercitiva i problemàtica sectària.
1953
Naixement

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.