Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Xavier Pallarès i Povill

  • Facebook
Francesc Xavier Pallarès i Povill (Tortosa, 1964), és l'alcalde d'Arnes des de l'any 1995. És un dels polítics de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de referència a les Terres de l'Ebre, de fet, n'ocupa la presidència del govern ebrenc des del 2003. Mestre de professió, va canviar els llibres pels estalvis, treballant durant nou anys a diferents oficines de Caixa Tarragona a la Terra Alta.

Des del 1999 fins al 2006 va ser també president del Consell Comarcal de la Terra Alta. També ha sigut president del Centre d'Iniciatives Terra Alta (LEADER), membre del Consell d'Administració de Grup SAGESSA, president del Consorci de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, Membre Fundador de la Junta Rectora del Parc Natural dels Ports, membre del Consell de l'Associació Catalana de Municipis, membre del Consorci de Delimitació Territorial de Catalunya i membre de l'Institut de Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE).

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2003
President
President de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a les Terres de l'Ebre.
1999 fins 2006
President
President del Consell Comarcal de la Terra Alta.
1995
Alcalde
1964
Naixement

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.