Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Carme Forcadell i Lluís

(1956)
  • Web
  • Facebook
Carme Forcadell i Lluís (Xerta, 1956) és fundadora de la Plataforma per la Llengua, membre de l'executiva i vocal de la junta d'Òmnium de Sabadell i presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana. Llicenciada en Filosofia i en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Filologia Catalana per la mateixa universitat. Ha treballat de funcionària del Departament d’Educació des del 1985, coordinadora de normalització lingüística del Servei d'Ensenyament del Català del Departament d'Educació des del 1992 i des del 2004 assessora de llengua interculturalitat i cohesió social del Vallès Occidental. Ha publicat material didàctic i llibres de llengua i literatura, així com un diccionari. També ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrivint sobre planificació lingüística, llengua, identitat. Col·labora des de fa molts anys en diverses entitats, membre de la Comissió de la Dignitat i sòcia de la Plataforma pel Dret de Decidir, d'on integra la comissió de comunicació. Pel que fa a política és militant d'Esquerra Republicana des del 1999.
Durant l'estiu de 2012 va coordinar la marxa per la independència arreu de Catalunya i durant el mes de setembre fou una de les veus de l'organització de la manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa".

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2012
Durant l'estiu va coordinar la marxa per la independència arreu de Catalunya i al setembre fou una de les veus de l'organització de la manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa".
2004
Assessora de llengua interculturalitat i cohesió social del Vallès Occidental.
1999
Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).
1992
Coordinadora de normalització lingüística del Servei d'Ensenyament del Català del Departament d'Educació.
1985
Funcionària del Departament d'Educació.
1956
Naixement

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.