Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Àngel Miñana Prieto

  • twitter
Àngel Miñana Prieto (Amposta, 30 de gener del 1990) és un cineasta català. Des de petit tenia clar que la seva passió era la gran pantalla, el cinema. El primer contacte amb el món audiovisual el va tenir l'any 2007 quan va guanyar amb el seu grup d'institut el premi de millors acabats i millors animacions 3D de tots els instituts de Catalunya. Aquest fet el va motivar per iniciar els seus estudis cinematogràfics a l'Escola de Cinema de Barcelona al 2008, a l'especialització del Cinema de 35mm. El seu projecte de final de carrera va ser guardonat com a millor curtmetratge europeu a l'EuroFilm Festival 2011 celebrat a Marbella.

El jove director també ha estat nominat com a millor videoclip català als Music Clips Awards 2010 amb el videoclip "Camp a Través" de Lark About per les tasques de producció i direcció. L'any 2011 va formar part del grup teatral "Terra Baixa d'Amposta", i va ser actor d'obres com "Records de la nostra Terra", "Francisca" i "El Pretendent". Al 2012 es crea la productora de les Terres de l'Ebre "Wens Film", on Miñana realitza tasques de productor executiu i fundador.

El seu primer treball es titula "Notes des del Cel" i ell mateix és el director del film. Entre les seves aficions destaca la interpretació, la música i el cant. I toca la guitarra clàsica, acústica i elèctrica.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2012
Fundador
Productor executiu i fundador de la productora de les Terres de l'Ebre "Wens Film".
2012
Primera pel·lícula
Primer treball com a director és el film "Notes des del Cel".
2011
Premi
Guanya amb el seu projecte de final de carrera el millor curtmetratge europeu a l'EuroFilm Festival 2011 celebrat a Marbella.
2011
Actor
Forma part del grup teatral "Terra Baixa d'Amposta".
2010
Nominat
Nominat com a millor videoclip català als Music Clips Awards 2010 amb el videoclip "Camp a Través" de Lark About per les tasques de producció i direcció.
2008
Inici estudis
Inicia els seus estudis cinematogràfics a l'Escola de Cinema de Barcelona a l'especialització del Cinema de 35mm.
2007
Premi
Guanya el premi de millors acabats i millors animacions 3D d'instituts de Catalunya.
30/01/1990
Naixement

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.