Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Dotze anys de servei i gratitud

Publicat el 14/06/2023 00:00

Durant els últims dotze anys de la meva vida, he tingut l'oportunitat de dedicar-me a la política local com a membre d'Esquerra Republicana de Catalunya - Esquerra d'Amposta i, durant 8 d'aquests anys, he tingut l'honor de servir com a regidor de l'Ajuntament d'Amposta.  Ara, amb un sentiment de sinceritat i gratitud cap als meus companys i companyes de viatge, he pres la decisió de fer un pas al costat.


En aquest article d'opinió, vull compartir algunes reflexions sobre aquesta experiència i expressar el meu agraïment a tots els que m'han acompanyat en aquesta apassionant etapa de la meva vida.


La política és una vocació exigent i complexa. Aquests dotze anys, he après molt sobre la importància de la gestió pública i l'impacte directe que pot tenir en les vides dels ciutadans.  Ha estat un privilegi representar i treballar en nom dels ampostins i ampostines. Cada dia, he treballat amb el compromís i la determinació de millorar les condicions de vida de la nostra ciutat i de les Terres de l'Ebre en general. El camí polític no ha estat exempt de desafiaments i dificultats. Hem hagut de fer front a retrets, crítiques i divergències d'opinions, però enmig d'aquesta complexitat, sempre he mantingut els meus principis i valors, i he defensat amb fermesa allò en què crec.


La política no és només un joc de poder, sinó una oportunitat de transformació i millora de la societat. Amb tot, ara ha arribat el moment de cedir el testimoni, la decisió de fer un pas al costat no ha estat fàcil, però la prenc amb sinceritat i consciència.


Ara bé, aquest adeu no implica una desconnexió total. Continuaré estant present a la ciutat i a les Terres de l'Ebre, el lloc on m'he criat i on he viscut moments inoblidables;  continuaré defensant els valors i les idees que considero importants per al futur de les Terres de l'Ebre com del nostre país. Així mateix, no vull deixar passar aquesta oportunitat sense expressar el meu més sincer agraïment a totes i tots els qui han estat al meu costat en aquest viatge polític.


Vull donar les gràcies a tots els membres d'Esquerra Republicana de Catalunya i Esquerra d'Amposta, en especial Adam Tomàs, per la seva confiança i suport durant aquests anys. El nostre treball en equip ha estat fonamental per aconseguir els objectius que ens havíem proposat i que hem de continuar fent per transformar la nostra ciutat.


A més, vull expressar el meu agraïment als treballadors i treballadores de l'Ajuntament d'Amposta, per la seva dedicació i professionalitat en el servei als ciutadans. També vull reconèixer i agrair la col·laboració i el suport de les altres forces polítiques de l'Ajuntament, tot i les diferències ideològiques, en les quals hem trobat punts de trobada per a treballar pel bé comú i avançar en projectes importants per a la ciutat.


I, per descomptat, no puc oblidar-me dels ciutadans i ciutadanes d'Amposta i les Terres de l'Ebre. Gràcies per la vostra confiança, el vostre suport i les vostres crítiques constructives, sense la vostra participació i implicació, no hauria pogut assolir el que he aconseguit.


La política ha estat una part fonamental de la meva vida durant els últims dotze anys. He après molt, he crescut com a persona i he tingut l'oportunitat de treballar pel bé comú, ara, amb humilitat i gratitud, faig un pas al costat, però aquest adeu no és un comiat definitiu, sinó un compromís renovat amb la ciutat i les Terres de l'Ebre, continuarem veient-nos i treballant junts per construir un futur millor per a tots i totes.


Moltes gràcies de veritat a totes i tots per tot.


 


 

Per Ramon Bel a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.