Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El valor del periodisme local: un agraïment als mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre

Publicat el 08/06/2023 00:00

En aquests temps de ràpids canvis i desafiaments socials i polítics, el periodisme local emergeix com una veu fonamental per a la nostra comunitat. La seva tasca de mantenir-nos informats, de vetllar per la transparència i de donar veu als ciutadans és essencial per a la nostra democràcia.


Aquest article vol expressar el meu sincer agraïment als mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre pel seu incansable treball de cobertura de la campanya electoral a les Terres de l’Ebre.


Durant les últimes setmanes, hem estat immersos en una frenètica campanya electoral a les Terres de l’Ebre. En aquests moments de fervor polític, és vital tenir un mitjà de comunicació que ens proporcioni informació precisa i imparcial. I, en aquest sentit, els mitjans locals de les Terres de l’Ebre han estat una font inestimable de coneixement i reflexió.


Els periodistes d’aquests mitjans s’han lliurat plenament a la seva tasca, vetllant per una cobertura equilibrada i objectiva de tots els esdeveniments relacionats amb les eleccions. Han estat presents en molts actes de campanya, han realitzat entrevistes als candidats i han buscat el testimoni dels ciutadans per captar la seva opinió i inquietuds.


Aquesta dedicació és digna d’elogi i agraïment.


És important destacar que els mitjans de comunicació locals juguen un paper fonamental en la construcció de la nostra identitat com a comunitat. Ens ajuden a conèixer millor els nostres representants polítics, les seves propostes i els reptes que afrontarem en el futur.


A més, els mitjans de comunicació locals són el reflex més fidedigne de les realitats i problemàtiques que ens afecten directament. És en aquests mitjans on trobem notícies de proximitat, aquelles que posen el focus en les preocupacions locals, en les iniciatives socials i en les qüestions que són importants per a nosaltres.


Per tot això, vull expressar el meu més sincer agraïment als mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre pel seu compromís amb la informació local i per la seva cobertura exemplar de la campanya electoral.


La vostra tasca és indispensable per al desenvolupament d’una societat democràtica i ben informada.


Com a ciutadans, hem de valorar i donar suport els mitjans locals, ja que són la força també del territori.

Per Ramon Bel a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.