Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'AAVV PINTOR CASANOVA. REMOLINS.EN CONTRA DEL NOU HOSPITAL

Publicat el 18/11/2020 00:00

Davant l’anunci del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, d’una ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, volem manifestar la nostra disconformitat amb la proposta. Així mateix, volem comunicar la nostra discrepancia amb la posició manifestada pels portaveus de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa, tal i com els hi hem anunciat.


 


L’HTVC, porta molts anys amb els seus serveis saturats i entenem que no és procedent ampliar la seva oferta en el mateix lloc, incorporant entre altres el servei de radioteràpia, ben ubicat en l’actualitat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús.


 


La ubicació actual de l’HVCT, al turò del Sitjar, genera problemes d’accessibilitat, coneguts per tothom i un clar col·lapse dels aparcaments. La posible ampliació en un espai de protecció monumental, afectant clarament uns importantíssims elements patrimonials del conjunt de defenses històriques de la ciutat, desaconsella clarament la posible ampliació, en la seva ubicació actual.


 


Entenem que cal recuperar el projecte de construcció d’un nou hospital, plantejat en el seu dia pel pròpi departament, en un indret que pugue encabir tots els serveis, amb espai per a donar servei d’aparcament i amb bona accessibilitat, que li permeti desenvolupar perfectament el seu paper d’hospital de referencia de les Terres de l’Ebre.

Per PRESIDENTA Associació de Veïns Pintor Casanova Remolins-Tortosa ALEXANDRA ANTÓ MONTILLA a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari