Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

COMENÇA El CULEBRÓ DELS ENTRENADORS

Publicat el 14/05/2020 00:00

El futbol ebrenc, com la resta del regional, no sap quants equips ascendiran, ni tampoc quines noves categories hi hauran ni quan començarà a rodar la pilota. No obstant, els equips de les nostres Terres ja estan fent els deures per a la propera temporada. A la Rapitenca, per fi un entrenador, Ramon, estarà dues temporades seguides, després del carrusel dels últims anys amb Camarero, Gregorio, Ferran Simó, German, Isaac, Font, Nando i Pallarés…tots aquests en quatre anys.
A Amposta no van renovar a Xavi Cid, greu equivocació. Va fer una de les plantilles més joves i necesitava més temps. Ara és a punt de signar Albert Bel que ja va estar en la temporada 17/18 i que deixa l’Ulldecona equip aquest que té intencions de començar un projecte amb jugadors tots de la casa. A Nando Garcia li va costar molt dir no al Móra la Nova, on la directiva volia que es quedés, la plantilla estava enamorada d’ell, però el jove mister pren un decisió difícil perquè li era molt complicat compaginar tantes coses, treball, futbol i família i necessita descansar. I descansarà, tot i haver tingut propostes com una de l’Amposta. A Tortosa per fi arriba Camarero, era el que volia Nacho. Fins ara Guillermo no havia estat profeta a casa seva i va estar en molts llocs menys al seu club. Després de les seves dues etapes a Gandesa, i d’estar a la Rapitenca, La Cava, Roquetenc i Sant Mateu inicia un nou repte que suposarà una bona renovació.
A Camarles van moure de seguida fitxa, no van renovar al gran Kiki, un rodamón del futbol, i aterra Alberto López que va fer un gran treball a Gandesa i al Morell i que fou cessat la lliga passada a Cambrils, on tenia un plantilla nova i on no va existir paciència. A l’Ampolla no seguirà Enric i un dels candidats podria ser Gerard Capera que està al futbol base de Futbol Formatiu. A Ascó no van renovar a Jordi Font, que va fer una bona feina, i torna German després de les seves etapes a la Rapitenca i al Tortosa. Li desitjo sort a l’Ascó. Jo sabia que no seguiria al Tortosa. La Sénia vol que segueixi Serrano, però ell ha de prendre la decisió. Ja porta cinc campanyes, són molts anys per a un entrenador que ha fet un treball de 10. Al Perelló continua la presidenta, el secretari tècnic Jordi i súper Teixidó que ha renovat sense parlar de diners. Això sí, ha exigit en contracte les vegades a l'any que aniran de sopars amb els jugadors i els directius. En resum falta saber els entrenadors del Móra la Nova, Ulldecona, Gandesa i si Serrano segueix o no seguéis a la Sénia. El culebró continuarà.

Per Joaquin Calma a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari