Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Gràcies als treballadors de l'hospital de la Cinta de Tortosa

Publicat el 20/04/2020 00:00

Aquestes paraules són per donar unes càlides gràcies a tot el personal sanitari (infermers, infermeres, assistents, metges, metgesses...) de la 3a planta de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Ells van cuidar d’en Rómulo amb una mostra d’humanitat, tendresa i afecte, que no va inclosa al sou. Ens van demostrar que tot i estar en una situació surrealista de pandèmia, amb temor, estres i ràbia en el dia a dia, ells i elles van tenir la millor cura que el nostre pare, marit de la seva dona i avi dels seus néts, va poder tindre en les seves últimes setmanes. Ho van fer amb una mostra d’amor tendre, dolç i desinteressat impagable, jugant amb la complicitat de qui sap que està molt malalt.


Ell no tenia el virus, ell feia mesos que lluitava contra un càncer que se’l volia emportar. I ho va fer. El dia de l’art, el 15 d’Abril. 


De tot cor, gràcies a tots i totes per cuidar-lo. I si us plau, cuideu-vos molt. Sou un tresor.

Per Lluís Sala a Cartes dels lectors


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.