Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

I LA PRÓXIMA TEMPORADA, QUÈ ....?

Publicat el 18/03/2020 00:00
No sabem si hi haurà futbol o jugarem tots als escacs o al parxís. Si d’aquí a un mes es reemprenen les competicions, no passarà res: la lliga s'acaba més tard i la temporada 21/22 es començaria a mitjans d'octubre i no hi haura ni una aturada, ni al pont de desembre, a Nadal o Setmana Santa. I el campionat al 2022 finalitzaria dues o tres setmanes més tard per compensar. Fer apostes és molt difícil, l'important és que en pocs dies puguem veure que es comença a controlar el virus. La veritat és que tampoc m’estranyaria que es donin les lligues finalitzades i, si així fos, ¿seria just que quedessin les classificacions tal com estaven abans de l’aturada?. Crec que no. 

Estem vivint com una mini guerra mundial, potser aquesta campanya es donarà com no validada i començar de zero una altra vegada la següent temporada amb els mateixos equips. Tot són especulacions. La Federació ha manifestat que la salut és prioritària (estem tots d’acord). També ha dit que la intenció és acabar la competició, si en unes setmanes es pot tornar a competir. 


En qualsevol cas, faci el que es faci, ningú quedarà content. Haurem d’esperar una setmana o dues per veure l'evolució d'aquest tema. Els jugadors tenen unes setmanes de descans. I si es torna a competir, no podrá ser en una setmana i jugar el primer diumenge. Necessitaran unes setmanes mínim per poder tornar a jugar, amb la qual cosa ens en anirem a finals d'abril per reiniciar la lliga (sent positius). També ens hem de mentalitzar que potser aquest any la lliga ja por haver finalitzat. És una altra possibilitat. Però, dins dels moments que estem vivint, cal intentar ser un xic optimistes. Existeix l’opció, i així s’ha especulat que pot passar, que si torna el futbol territorial, es jugarà en dimecres i diumenges, o sigui 3 partits per setmana.

Per Joaquin Celma


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.