Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

40 anys de la constitució del municipi de Camarles

Publicat el 04/12/2019 00:00

Als 40 anys de la constitució del municipi de Camarles, lo nou consistori a govern ens trobem en el repte il·lusionant de donar noves sinergies a tot. I diem a tot perquè no sols hem de posar en acció iniciatives de govern innovadores, sinó també, allò de recuperar les costums que teníem com a pròpies i conservar i lluitar per les que ens estan amenaçades.


Ja farem balanç, ‘ara no toca’ de la feina feta en 100 dies, hi ha tant per explicar, què fins que tinguem resolucions, ens esperarem a fer comentaris. Lo redable va carregat i en l’esforç d’empènyer-lo, necessitem tota la força i concentració en obrir projectes nous.


Anem per feina! Lo dia 7 de desembre, dissabte, celebrem los 41 anys de la segregació de Camarles i els Lligallos del municipi de Tortosa. I la regidoria de cultura li vol donar a la FESTA dos besants imprescindibles per encetar el camí i reivindicar lo que de sempre han estat costums i tradicions nostres.


CULTURA.


Recentment hem formalitzat el pacte - propietat/ajuntament - de la cessió del conjunt històric de La Granadella (ermita i Torra Medieval). Aquest conjunt, juntament a el Centre d’Interpretació de l’Arròs que està allí al costat, ens permet tenir un lloc preciós per celebrar la FESTA de la Segregació.


10’30 h. - Una missa a l’Ermita de Sant Marc, cantada per la Coral Sant Jaume.


11’30 h. – Al Centre d’Interpretació de l’Arròs, Concert a càrrec de la soprano Andrea Martí, acompanyada al piano per sa germana Claudia Martí.


12 h. – Refrigeri i brindis entre el hereus de D. Diego de León, i autoritats i persones assistents, escenificant públicament la cessió del conjunt històric.


 


 


TRADICIÓ.


BOUS! Ramaderia local de “Germans Príncep”.


10,30 h. VEDELLADA/// 11’30 h. Concurs de Retalladors amb Anelles/// 16 h. Bous a la Plaça /// 18’30 h. Bou Embolat.


 


 


FESTA POPULAR


13 h. Dinar Popular. Realitzat i elaborat pels Quintos i Quintes.


18 h. Xocolatada Popular a la Plaça de Bous. (Quintos i quintes)


24 h. Festa de Quintos. DJ Sergi Cid.


 


 


Esteu convidats!!!!


 


 

Per Josep Antoni Navarro Serra Alcalde de Camarles a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari