Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Hi ha una Amposta que diu PROU

Publicat el 28/11/2019 00:00

Hi ha una Amposta que diu PROU, aquest és el lema amb el qual l’Associació TOTS SOM POBLE estarà present a la 59a FIRA DE MOSTRES D’AMPOSTA dels dies 5 al 8 de Desembre ’19.


 


 


 



Tot just en complir un any del seu naixement, l’Associació TOTS SOM POBLE seguint la línia d’afavorir un pensament crític i fer créixer la consciència al voltant dels actes taurins que es fan al poble d’Amposta, ha decidit muntar un estand a la FIRA.


 


 


 



En la configuració d’aquest espai han treballat persones del nostre territori molt significatives en el món de l’Art, de la Il∙lustració i del Disseny gràfic. L’esforç i la dedicació juntament amb la capacitat, la creativitat i la il∙lusió han donat com a resultat un espai que atraurà molts visitants i que no deixarà indiferent a ningú.


 


 


 



En aquest estand podreu veure tot un treball gràfic que obre els ulls a una realitat actual que esgarrifa per la seva crueltat. Unes imatges d’uns fets revulsius que una societat humanitària i progressista no se’ls pot permetre. El maltractament de qualsevol ésser viu, i en aquest cas ens referim als bous, mai pot estar justificat pel divertiment, per una tradició, ni per uns suposats interessos econòmics. Per això diem PROU.


 


 


 



Us avancem que fruit d’un treball de recerca s’exposaran tot un seguit de testimonis on podreu veure que des de l’any 1904, al nostre poble i als voltants, han estat moltes les persones que a través d’articles d’opinió s’han expressat i han manifestat la seva denuncia i oposició ferma a aquest tipus d’espectacles.


 


 


 



Hem tingut en compte el gran potencial humà que hi ha a les nostres terres pel que fa a artistes de tota mena: del món de la música, de les lletres, del disseny, de la pintura i de la il∙lustració. És a través de l’Art que els missatges travessen fronteres. L’Art és denúncia, és esperança, és persistència, és felicitat, és confiança, és respecte, és estimació, és goig, és humà. Teníem clar que aquestes veus s’havien d’escoltar i que el seu testimoni era molt representatiu. Una mostra d’algunes obres s’exposarà al nostre estand.


 


 


 



Amb tots aquests valors de l’Art, i molts més que podríem afegir, volem anar treballant el futur de la nostra societat, una societat que la volem justa i respectuosa amb tothom, amb el seu entorn, amb la natura que l’envolta i amb tots els éssers vius amb qui conviu.


 


 


 



Des de l’Associació TOTS SOM POBLE agrairem molt la vostra visita així com la de totes aquelles persones pròximes a les que pugueu fer extensible aquesta invitació.


 


 


 



EL VOSTRE SUPORT ÉS NECESSARI, US ESPEREM!!!.

Per Neus Mangrané. Presidenta ASSOCIACIÓ TOTS SOM POBLE a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari