Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Preparats per al futur.

Publicat el 24/04/2019 00:00

Estem a dies, de les eleccions municipals, i formar part de la candidatura d’Enric Roig i el PSC de Tortosa és un honor, ho és per a mi i per a les 37 persones que formem l’equip, entre candidats i suplents al consistori Tortosí, les EMD de Jesús, Bitem i Campredó i el pobles dels Reguers i Vinallop. Aquesta és la gran fortalesa, un equip treballant el present, per trencar el passat i fer un futur millor.


Però no tant sols això, un equip que ha demostrat en la feina d’aquests darrers anys que no mira tant sols a un cantó. Aquestes eleccions a la ciutat de Tortosa tenen una gran amalgama de sigles, però a excepció del PSC tots estan embrancats en una disputa que deixa fora a les persones. El PSC és l’únic partit no independentista i d’esquerres, l’únic partit que ha demostrat centralitat i, per tant, transversalitat en totes i cadascuna de les decisions que ha pres durant aquest temps. Perquè ha treballat, treballa i treballarà per a les persones, per als tortosins i tortosines, sense deixar fora ningú.


No poden dir el mateix els altres partits que es presenten, el uns (CiU, ERC, Movem, Cup i Ara República) perquè sols els importa i els mou en el seu dia a dia, la independència, oblidant-se del dia a dia de la ciutat, i els altres (Ciudadanos i PP) perquè estan pendents tot el dia d’anar en contra del anteriors, i no fer res per la ciutat.


És per això que no vaig dubtar de formar part de l’equip d’Enric Roig, perquè demostra la transversalitat de la ciutat amb els fets del dia a dia i, per això, s’ha envoltat de persones que poden fer aquesta feina, un grup de 37 persones, de tots i cadascun dels àmbits de la societat tortosina i dels seus pobles i EMD´s, amb força, amb ganes, amb esperit per fer de Tortosa una ciutat nova, una ciutat que trenqui amb l’esperit perdedor que l’ha caracteritzat durant molt temps.


Tortosa necessita treballar molt en els propers quatre anys, per fer les bases de la capital que és, amb orgull legítim, però també amb generositat, i que alguns li neguen, per trencar amb el passat i fer un futur sense fronteres ni colors.


És per aquests motius que formo part de l’equip d’Enric Roig.


Ara Socialistes. Ara Roig!


 

Per Josep Joan Moreso Catedràtic de Filosofia del Dret, professor i ex rector de la Universitat Pompeu Fabra Núm. 21 de la candidatura del PSC de Tortosa a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari