Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tortosa perd tots els trens

Publicat el 03/04/2019 00:00

Aquesta frase s’escolta moltes vegades a Tortosa i crec que Tortosa perd els trens perquè els seus dirigents no la defensen com cal i la seua gent ho acceptem tot.


El que ara va de boca en boca és el tema de la salut, fa dies que es prenen decisions que els tortosins no entenem. Vam perdre el tren del nou hospital, deia fa uns anys el Sr. Bel que no el necessitàvem, però el temps ens ha demostrat que no és cert.


Aquests últims deu anys, quants pedaços s’han fet al Hospital Verge de la Cinta? Quants diners porten gastats?


Ara sembla que la propera és fer una cambra cuirassada per al Servei de Radioteràpia en substitució de la que hi ha a l’Hospital de Jesús, quants diners costarà? A més a més dels diners, quantes incomoditats més per als usuaris de l’Hospital Verge de la Cinta? A Jesús s’està molt tranquil, es pot aparcar, els usuaris que van en taxi no tenen cap problema per a que els taxistes s’esperin, hi ha transport públic, dalt al turó de l’Hospital Verge de la Cinta, que ja està prou col·lapsat, ho acabaran d’arranjar.


Per resoldre els problemes parlen d’un edifici d’aparcaments al talús de darrera el Fèmina, quants milions costarà, si es que s’arriba a fer?


Amb tots aquests diners mal utilitzats no haguéssim tingut mig hospital nou pagat?


La última, per ara, es traslladar serveis des del CAP del Temple a Roquetes, la gent de Tortosa està que bufa pels carrers, però suposo que ens quedarem bufant, i mentrestant la Conselleria de Salud i l’Alcalde de Roquetes tots contents. Quina casualitat, tots dos d’ERC.


Aquest mes d’abril, a proposta del PSC, es va presentar una moció al Ple de l’Ajuntament que reclamava el retorn a Tortosa dels serveis que han anat a Roquetes, va ser aprovada quasi per unanimitat, només van votar en contra tres dels quatre regidors d’ERC, però, es farà alguna cosa més per canviar el rumb de les coses?


Tortosa necessita un alcalde que entomi els problemes de la ciutat, que la sàpiga defensar, que s’estimi la ciutat, que busqui solucions, que si ell tot sol no se’n surt, parli amb la ciutadania, que estic segura que es posarà al seu costat i l’ajudarà a empènyer.


Dit tot això, he vist que els últims 10 anys Tortosa ha perdut més de mil habitants, potser podem anar pensant en dir allò de “el darrer que apagui la llum.”

Per Teresa Castellà Portaveu del PSC a l’EMD de Bítem Membre del col·lectiu Pensions Dignes Terres de l’Ebre a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari