Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Junts per l'Aldea: presentació de la candidatura de Xavier Royo a l'Alcaldia de l'Aldea.

Publicat el 01/04/2019 00:00

Divendres passat es va presentar la llista de Junts per l'Aldea al saló Polivalent Ramón Salvadó, uns 350 aldeans i aldeanes van assistir omplint de gom a gom la sala.
Un acte ple d'emocions i on es van presentar els tres eixos de la campanya de Royo i tota la gent que l'acompanyarà per fer realitat el seu projecte. Royo va fer un homenatge a dos persones històriques del partit i molt properes a la seva carrera política, Agustí Queral i Miguel Alegre. Un dels moments més emotius de l'acte el van protagonitzar les famílies a les quals se'ls hi va entregar un detall per part de Royo i tota la seva gent. Royo va afirmar que és el moment del canvi, el moment d'apostar per noves persones disposades a treballar per al poble sense haver-li demanat res a canvi. Afirma que formen un gran equip i està molt satisfet de poder comptar amb tota la gent que l'acompanya, els quals han format un equip unit i sòlid. La candidatura està formada per 21 persones de diferents ideologies, àmbits i sectors, amb les posicions següents:
1. XAVIER ROYO FRANCH
2. IRENE NEGRE ESTORACH
3. MARIA DEL PILAR CENTELLES MAS
4. JOSEP FRANCH PELLISE
5. PEPE CABALLE ESTORACH
6. BERTA ROYO CERVERA
7. LUCRECIA BERTOMEU PRINCEP
8. JORDI MAURI SEGOVIA
9. CARLOS GILABERT MANGRANE
10. NOEMI CHAVARRIA CURTO
11. EVA BRULL CID
12. ROBERT VALENTI GAS SIRISI
13. RAFA PUENTE BATLLE
14. GUZMAN SECH ESTORACH
15. M.JOSE QUERAL FONOLLOSA
16. LORENA LOPEZ ROJAS
17. SERGIO CURTO BONFILL
18. CAROLINA ARNAL DUAIGUES
19. JUAN ESPUNY SALVADO
20. GRISELDA PRADES VALLS
21. JUAN PEDRO LINARES HERRERA

Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.