Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Impliquem-nos i fem poble entre totes i tots!

Publicat el 29/03/2019 00:00

"Ara ja fa més d'un any, un grup de persones ens vam unir amb l'objectiu de treballar pel nostre poble, per Tivenys. Estem convençuts que amb la nostra il·lusió i els nostre compromís podem aportar un canvi constructiu.


 


D’entrada vam fer un esborrany de projecte que estava i està basat en quatres pilars bàsics a partir dels quals sorgeixen totes les iniciatives que faran de Tivenys un municipi de futur, un indret millor.


 


El primer es basa en la transparència i la participació, i té per objectiu apropar el consistori als seu veïns i veïnes, mitjançant assemblees anuals o comissions participatives, entre altres.


 


El segueix el pilar de turisme, un dels punts forts del nostre projecte ja que hi veiem en ell el futur en l’àmbit econòmic del poble. La proposta més potent que tenim passa per redactar un pla turístic que inclogui una reinvenció de la fira de Tivenys o el foment d’àrees turístiques del poble.


 


El tercer pilar és Societat i benestar, que inclou propostes com ara un espai jove multifuncional, ampliació dels serveis oferts al casal de la gent gran i ampliació de zones de lleure familiar.


 


I l’últim dels pilars és la cultura, un eix on tot està per fer. Pensem que falten iniciatives d’oci i cultra, i un dels nostres grans reptes en aquest sentit és fer realitat una biblioteca a Tivenys. Cal un poble culturalment actiu.


 


El dia 7 d'octubre, a la presentació d'Implicats fem-poble, ens vam comprometre a escoltar i parlar amb tothom. Amb aquest propòsit i seguint la línea de la participaciò, hem realitzat un total de 18 trobades amb entitats i col.lectius del nostre poble. Ens hem reunit amb el teixit associatiu, motor indispensable del nostre municipi.


 


Aquestes trobades ens han aportat diferents punts de vista, diverses propostes que ara ja formen part del nostre projecte, que a dia d’avui es troba complert al 100% i amb la certesa d’haver inclòs totes aquelles inquietuds que les persones que han participat en aquestes trobades, que han estat moltes, en han transmés. Per tant sentim orgull de poder afirmar que és el projecte de totes i tots.


 


Després de més d'un any de treball, podem dir que estem preparats per fer possible el canvi al nostre poble!


 


Impliquem-nos i fem poble entre totes i tots!"

Per Equip de campanya d'Implicats, fem poble - Esquerra Tivenys a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari