Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’ALBERG DELS ANIMALS DE LES TERRES DE L’EBRE”: réplica a la carta publicada de la Sra. ANGUSTIAS LÓPEZ

Publicat el 26/03/2019 00:00

4000 Quatre mil gossos, aquesta és la xifra d'animals que han aconseguit trobar una casa durant els últims 10 anys després de passar per l'ALBERG D'ANIMALS DE LES TERRES DE L'EBRE. Mai s'hauria arribat a aquesta xifra sense la incansable ajuda de l'equip de voluntaris , col.laboradors i sobre tot de la seva directora Encarna López.


 


 


 


La responsable i cara visible de l'entitat ha estat durant tot aquest anys dedicant la seva vida (24 hores) a la cura, benestar i manutenció dels gossos arreplegats a les nostres terres, vivint al refugi amb ells, sacrificant la seva vida personal, familiar i social per aconseguir casa a tots els animals que anaven a parar a les instal.lacions de la protectora.


 


 


 


Els animals han estat controlats per l'equip de veterinaris que han prestat servei al refugi i han vetllar per la seva salut al igual que la representant de l'Alberg d'Animals. Ha estat una lluita diaria per aconseguir el menjar, medicines, i altres necessitats dels nostres acollits però ho hem aconseguit tots plegats.


 


 


 


L'escarni públic al que ara una petita part dels voluntaris han decidit sotmetre a la seva responsable es injust, mal intencionat i producte de les desaveniencies personals i familiars entre la directora de l'entitat i la seva germana Angustias LG, la que ha decidit engegar una campanya de calumnies, difamacions i desprestigi contra la responsable de l'entitat.


 


 


 


Es lamentable que una part de la opinió pública s'adhereixi a aquesta campanya de bulling contra una persona que s'ha deixat la vida per a donar lo millor als milers de gossos que avui disfrutan del calor i l'estimació d'una familia.


 


 


 


Es molt trist que a les xarxes socials, principalment a Facebook, es dediquen quatre pàgines a insultar i desprestigiar l'imatge d'una persona i se li done credibilitat a fets que no han estat constrastats ni verificats abans de permetre la seva publicació, i que avui estigui permés l'assetjament mediàtic, els insults, les amenaçes i s'incite al odi envers un altre, fotogràfies i videos fora de context, només cal fixar-se a la foto publicada per aquest diari "Més ebre", una orella d'un gos infectada i en aquesta fotografia hi és lo veterinari Manel Anguera sostenint l'orella del gos a la consulta, una forma més de manipulació mediàtica.


 


 


 


La directora ara i sempre ha donat el màxim per a que a cada animalet no li faltès menjar, aigua, sopluig i carinyo. Malauradament, ara se li paga tota la seva feina amb un escarni públic!


 


 


 


Junta Directiva de l'Alberg d'animals de les Terres de l'Ebre

Per ENCARNA LÓPEZ, Presidenta de l’ALBERG DELS ANIMALS DE LES TERRES DE L’EBRE. a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari