Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

AVANCEM JUNTS CAP A UNA MATEIXA META, LA RÀPITA

Publicat el 31/12/2018 00:00

AVANCEM JUNTS CAP A UNA MATEIXA META, LA RÀPITA


Rapitenques i rapitencs, sóc Pedro Hernández, i em presento a les eleccions municipals amb el grup independent Més Ràpita. Som un grup de persones que hem fet una llista transversal, on totes les ideologies tenen cabuda, ja que som un grup del poble per al poble. Nosaltres sumem persones, no sigles.


Ara fa 4 anys, el grup Més Ràpita ens vam presentar per primer cop a unes eleccions municipals, i tots els membres de Més Ràpita i un servidor donem les gràcies a la ciutadania per haver-nos donat suport; gràcies a aquest suport, vam aconseguir 2 regidors.


Com he dit som un grup del poble per al poble, i a les hores, ens vam presentar sota l’eslògan “Volem ser la veu del poble”, i així ha estat durant aquest 4 anys que, des de l’oposició a l’ajuntament de la Ràpita, hem donat veu a totes les queixes i suggeriments dels ciutadans, portant-les als plens, bé en forma de mocions o bé formulant preguntes a l’equip de govern.


Hem estat sempre al costat dels rapitencs i rapitenques defensant els interessos de la Ràpita, els de tots.


Més Ràpita volem millorar la vida de la ciutadania rapitenca, i ens presentem a aquestes eleccions amb un programa real i ambiciós. Ens preocupem pel dia a dia del ciutadà i els nostres esforços aniran encaminats a potenciar el teixit empresarial rapitenc, el turisme, la indústria, el comerç, l’emprenedoria, l’educació, l’agricultura i pesca, el medi ambient, l’urbanisme, tot encaminat a fomentar llocs de treball. L’esport, la cultura, la joventut, la salut, els serveis socials, els casals, les fires i festes, també seran les nostres prioritats.


A les eleccions municipals del dia 26 de maig el poble decidirà qui ens representarà a la nostra població, decidirà qui ens escoltarà i qui ens ajudarà en els problemes quotidians. Nosaltres volem un ajuntament obert a tothom i amb una total transparència.


Particularment, durant aquests últims 4 anys he estat al costat de tota aquella persona que m’ha demanat ajuda, sóc una persona a la qual li agrada el contacte amb la gent i si sóc escollit alcalde, seré un alcalde de proximitat, seré alcalde les 24 hores del dia.


Rapitencs i rapitenques, entre tots podem fer el poble que desitgem, per això des de Més Ràpita els hi demanem el seu suport, si ens el donen, comprovaran com el verdader canvi a la Ràpita, si pot ser una realitat.

Per Pedro Hernández a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari