Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ENTRE TOTS FEM LA GRAN LA RÀPITA

Publicat el 17/12/2018 00:00

Rapitenques i rapitencs soc el Josep Maria Miralles, candidat a les municipals per Junts per Catalunya - la Ràpita, coalició formada pel PDeCat i independents per fer una llista el més transversal possible i fer gran la Ràpita. Soc un rapitenc més que vol fer créixer el nostre poble.


 


Em presentaré com un home de família, casat i que té dos meravelloses xiquetes. Hem considero una persona molt planera i propera i, sobretot honesta, d’aquells que s’aixeca molt prompte per anar a treballar, com tots vosaltres. Conec molt el món de l’hostaleria rapitenca ja que vaig ser molts anys gerent del restaurant la Mar de Foc, també estic vinculat al món del comerç, ja que gestiono junt amb la meva estimada dona una botiga al centre poble. Per això, us dic que conec les mancances i necessitats d’aquests dos sectors de gent molt treballadora i emprenedora. D’aquest com jo que es lleven molt prompte per fer gran la Ràpita. Conec i comprenc molt bé els vostres neguits, soc un dels vostres, que entén que necessitem unes polítiques que afavoreixin el turisme i el comerç, i no fer-nos la foto i dir per les xarxes socials que tot l’any és temporada alta, sinó que es necessari implementar mesures i incentius per a que tot l’any hi hagin visitants que puguin gaudir de la nostra gastronomia i, a la vegada, aprofiten la bona qualitat dels productes i ofertes que ofereix el nostre sector comercial.


 


No m’oblido del sector pesquer, orgull del nostre poble. Molts dels meus millors amics són mariners i pescadors, i sé de primera mà el que es aixecar-se cada dia i anar a la mar faci fred o calor. Jo us dic que vosaltres sou un referent, gent valenta i treballadora que necessiteu de veritat un gran suport de l’ajuntament. Ja està bé que l’ajuntament visqui d’esquenes al sector de la pesca. El govern municipal i les confraries tenen que anar de la mà, defensant el sector i tota la riquesa que genera, i ajudant a crear nous jaciments d’emprenedoria. Tenim que ajudar a que programes com el pesca- turisme siguin una realitat per a tots, que la llotja pugui tindre altres ingressos més enllà de la venta de peix, que pugui repercutir favorablement a tots els treballadors de la mar. Sou un sector senyor i estratègic per al nostre poble.


 


Des de fa anys tinc l’orgull i privilegi de formar part dels veterans de la U.E. Rapitenca, un club amb solera i historia, i doble orgull es ser el capità. Per això, en tot el dret i coneixement puc dir que els esportistes rapitencs són del milloret que hi ha al territori, però necessitem anar més enllà, ens falten recursos i no tenim un ajuntament que aposti pels clubs esportius. Necessitem unes polítiques decisives i determinants a favor de l’esport rapitenc, i sobretot, potenciar els nostres clubs esportius pal de paller de l’esport a la nostra població. La política esportiva no és concreta solament en anar a entregar medalles i trofeus, se té que anar en força i ambició més enllà.


 


Com a bon rapitenc, tinc una gran afició i aquesta, com molts sabeu, són els bous. Una afició que porto al cor. La cultura dels bous i el respecte a les nostres tradicions taurines es té que assumir com un deure per a la nostra identitat com a poble enfront als atacs que ens venen de fora. Des de l’ajuntament es té que acabar estar amb els braços creuats, cal una nova llei aprovada pel Parlament de Catalunya, que defensi les tradicions i cultura taurina del nostre poble i de les Terres de l’Ebre, i aquí ens tenim que partir l’anima, és la nostra identitat i tenim que anar a per totes.


 


Rapitenques i rapitencs, fem gran la Ràpita, nosaltres som un gran poble. L’ajuntament ajuda però sense vosaltres no som res, volem des de Junts per Catalunya - la Ràpita que participeu amb el nostre programa i projecte, el qual sigui reflex dels vostres desitjos i inquietuds. A nosaltres no ens valen les falses polítiques participatives que ens enganyen a tots. Natros volem ser la veu del poble, el portaveu dels vostres neguits i reivindicacions. I que l’ajuntament deixi de ser aquest espai tancat i poc transparent vetat a la ciutadania. Si ens feu confiança l’obrirem per al poble perquè és i serà la casa del poble. La casa vostra, de ciutadans i ciutadanes que es sentin orgullosos de formar part d’un gran projecte com es fer el poble gran, dels qual els nostres fills i filles es sentint orgullosos. Amics i amigues fem gran la Ràpita!!

Per Josep Maria Miralles a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari