Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Article d'opinió sobre l'entrevista del alcalde de Santa Bàrbara

Publicat el 01/11/2018 00:00


Article d'opinió sobre l'entrevista del alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch Farnós al diari més ebre nº 931 del divendres 26 d'octubre de 2018.
A l'entrevista el senyor alcalde deia que està preparant un programa amb propostes ambicioses per al nostre poble que van recollint demandes, necessitats estan oberts a rebre qualsevol suggeriment per part de qualsevol veí del poble; Bé aprofitant l'ocasió li vull demanar al senyor Alfred Blanch que escolti a totes les persones que pateixen cada dia i cada nit per tenir els contenidors sotarrats al costat de casa.
Estem desesperats per l'olor,el suc purulent, les rates, el soroll, la devaluació de la nostra vivenda i moltes coses més.
Li supliquem tots els afectats que no es rigui de nosaltres quan anem a explicar-li els nostres greus problemes de salubritat pública i que busqui una solució ja que vol millorar la salut i qualitat de vida de les persones del poble.
A més voldría que fos valent i s'en poses un davant de casa seva.


Gràcies al diari més ebre ,


Salutacions


Rosa Guardiola veïna de Santa Bàrbara.

Per Rosa Guardiola veïna de Santa Bàrbara. a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.