Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

GAUDIM D’UNES FESTES DE LA CINTA SOLIDÀRIES

Publicat el 31/08/2018 00:00

GAUDIM D’UNES FESTES DE LA CINTA SOLIDÀRIES


Aquest passat dijous van començar les Festes de la Cinta de Tortosa. Unes festes dinàmiques, xaladores, amb activitats diverses per a totes les edats i que en 5 intensos dies ens permeten gaudir de la música i els balls, de les tradicions i de la cultura popular entre d’altres.


Però les Festes Majors també haurien de ser moment per pensar en qui no les pot gaudir com voldria. Malauradament, encara hi ha gent a les nostres terres que no tenen cobertes totes les necessitats bàsiques.


Per això, les Festes de la Cinta d’enguany són una nova oportunitat per demostrar la nostra solidaritat. Aquest any, el Banc dels Aliments estarem recollint les aportacions solidàries en tres actes emblemàtics.


El divendres 31 d’agost al matí recollim aliments a la 24ª edició de la Festa del Xiquet de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. D’aquesta manera, podem ajudar als nostres infants a prendre consciència de les necessitats d’altres ciutadans i dels valors de la solidaritat.


El dissabte 1 de setembre, a més de recollir els aliments aportats per les entitats a l’Ofrena de la Cinta, també recollim a la nau del Parc qualsevol aportació individual. Juntament amb Creu Roja, Càritas, l’Arxiconfraria de la Cinta i Protecció Civil, posem tots els nostres actius per tal de repartir el més aviat possible la fruita i verdura recollida.


La tercera activitat és la recollida al Concert de Fi de Festa. Enguany els Quicos celebren 25 anys amb un concert molt especial. A més de felicitar-los, volem convertir aquest fi de festa en un allau de solidaritat. Per això, gràcies a les facilitats de la comissió de Festes i del seu regidor, habilitem un punt de recollida d’aliments de primera necessitat. Una bona oportunitat per acabar les Festes amb la satisfacció d’haver estat solidaris.


Tot i que aquests tres actes són gratuïts, des del Banc dels Aliments us animem a fer les vostres aportacions, ja sigui amb aliments bàsics: oli, llet, llegum cuit i conserves, o a través d’un donatiu que es transformarà en aliments. Us convido a participar en alguna d’aquestes tres activitats, amb molts petits gestos podem aconseguir un gran objectiu.


Voldria acabar agraint a tots els que col·laboreu amb el Banc dels Aliments, als voluntaris, als donants i a tots els que feu possibles aquestes recollides. Que acabem de passar tots molt bones festes tot recordant que hi ha gent que encara necessita la nostra ajuda.


Òscar Ologaray Arasa


Portaveu del Banc dels Aliments

Per Òscar Ologaray Arasa-Portaveu del Banc dels Aliments a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari