Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Llàstima majoria absoluta!!

Publicat el 10/02/2017 00:00

El PDeCAT d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja vol posar de manifest el seu desacord amb l’actual equip de govern d’ERC, de com està gestionant amb MAJORIA ABSOLUTA l’ajuntament del municipi. Portem gairebé 2 anys de legislatura i des del nostre humil punt de vista ens han demostrat que la majoria absoluta els va molt gran, creiem que actuen de forma improvisada i sense tenir en compte ni consideració als grups de l’oposició. Tenim el municipi paralitzat, mostra d’això son les diverses obres aturades des de fa molt de temps i sense tenir definida la seva gestió com ara l’Alberg dels Josepets, la reforma del mercat Municipal, la llarga llista de carrers històrics no urbanitzats com el Jaume I, Onze de Setembre, Alcalde Sant Martí, Magallanes...


 


 


 


També podem parlar de la seva falta de planificació i recolzament en el sector agrari municipal, la poca estratègia de cara al teixit empresarial i comercial del municipi, la manca d’innovació en la promoció turística entre d’altres.


 


 


 


Pel que fa a l’àmbit del manteniment del municipi també hi trobem moltes deficiències i poca millora respecte als últims anys, sense entrar a valorar la mala imatge que mostrem als visitants en les zones més emblemàtiques del nostre municipi.


 


 


 


Com a reflex d’aquesta majoria absoluta d’ERC, per aquest any 2017 ens imposaran una pujada del 10% de la contribució urbana i un 13% la dels vehicles que ens afectarà a tots els veïns, malgrat que el nostre grup proposés alternatives a aquestes pujades d’impostos.


 


 


 


Un altre exemple d’aquesta gestió poc eficient és què ens trobem al mes de febrer i a Alcanar no tenim ni presentats els pressupostos municipals, mentre que altres pobles i administracions sense majoria i on l’escenari de governabilitat és molt més enrevessat ja els tenen aprovats.


 


 


 


Per tant, qui els impedeix presentar-los ara? L'oposició? Qui fica ara pals a les rodes? Ningú els hi pot ficar, ja que disposen de majoria absoluta. Sembla que hi ha desorientació i improvisació constant.


 


 


 


Però bé, lo de sempre o pitjor, perquè ara tenint majoria absoluta el govern municipal segueix actuant com sempre: menyspreant les aportacions dels altres grups polítics, només perquè són d'altres.


 


 


 


I és per això, que des del nostre grup municipal volem donar a conèixer aquesta situació que viu Alcanar. No obstant això, nosaltres seguim i seguirem aportant solucions alternatives, propostes de millora i oferint la nostra col·laboració pel bé del conjunt del municipi.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Per El PDeCAT d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari