Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Sentència sobre el tanatori de Móra la Nova

Publicat el 22/06/2016 18:48
El Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en data 12 d’abril de 2016, va desestimar la demanda interposada a finals de la passada legislatura per Funerària Priorat-Ribera-Terra Alta SL contra l’Ajuntament de Móra la Nova en relació al procediment d’adjudicació de la concessió administrativa per a l’adequació i l’ús de l’edifici de l’antic escorxador com a tanatori municipal. L’empresa demandant va portar a judici la seua exclusió del procediment d’adjudicació per part de la Mesa de contractació de l’Ajuntament amb el suport incondicional del grup d’ERC, expressat reiteradament en diversos plens i durant la passada campanya de les municipals. La Mesa va deixar fora aquesta empresa per haver presentat una oferta que va valorar inviable econòmicament.

La sentència confirma el criteri pel qual la Mesa de contractació va excloure aquesta funerària; desestima la seua demanda i confirma, per ser ajustat a dret, l’acord de l’Ajuntament pel qual es va adjudicar la concessió a la Funerària Mena Margalef.

El grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya de Móra la Nova manifesta la seua satisfacció pel resultat d’aquesta sentència, la qual cosa confirma que l’adjudicació s’havia fet de manera correcta, ja que sempre s’havien atès motius tècnics a l’hora de prendre les decisions. El grup municipal de CDC, que governava en aquell moment, va haver de patir uns atacs permanents de manera injustificada dels grups de l’oposició de la passada legislatura (ERC i PSC), fins i tot demanant la dimissió de l’alcalde, Ferran Bladé, en un ple de data 23 de gener de 2014. Caldrà veure ara quines responsabilitats assumeixen els que en aquell temps van demanar responsabilitats als qui ja complien les seua tasca amb eficiència i legalitat.

Esperem, ara, que els mitjans de comunicació se’n facin el mateix ressò que en el seu moment van dedicar al cas del Tanatori municipal de Móra la Nova.

Grup municipal de CDC de Móra la Nova

Per CDC Móra la Nova a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari