Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Sant Llàtzer, amb la Marató de TV3

Publicat el 12/12/2014 10:05
Un cop més arriba el Desembre, un mes especial ja que ens apropa al Nadal, unes festes per passar-les amb la familia, amb els amics, on al voltant d’una taula t’oblides per uns instants dels problemas que ens envolten el dia a dia, on la nostàlgia i els vells records s’apoderen de nosaltres i molts cops recordem els que malauradament ja no estan.
Per als petits de casa són les festes per excel.lencia, on poc o molt rebran algun regalet de l’ansiosa carta als Reis Mags o al Pare Noel. Però durant el mes de desembre també hi ha una data marcada al calendari i es any rere any la Marató de TV3, un preludi d’aquestes festes Nadalanques on els catalans i catalanes hem de demostrar més que mai la nosatra solidaritat. Una solidaritat que mica en mica la Nostra societat va perdent en gran part pels moments actuals que estem vivint. Hi ha un lema de Metges sense fronteres que diu: Només un ser humà pot salvar a un altre ser humà. Aquest és el missatge al que ens aferrem la junta de l’AAVV de Sant Llàtzer i per això organitzem per primer cop al barri una gala benefica on la única finalitat és aplegar a molta, molta gent per col.laborar amb el nostre projecte Sant Llàtzer amb la Marató de TV3. Aquest any, els beneficis obtinguts per la Fundació de la Marató aniran destinats a les malalties del cor, és per això que necessitem molts cors bategant per ajudar a totes aquelles persones que tenen dificultats per a que el seu cor bategue com el nostre. Aquesta gala benèfica comptarà podríem dir amb les primeres espases del panorama musical Tortosí i també del territori com: Cor Flumine i jove cor Flumine, Cor de Cambra Tyrichae, Orfeó Tortosí, Albino Tena, Eba, Riu en So, La Tuna Folk, Nando Santos, La Jueva de Tortosa, Joseret i la Rondalla, Joan Rovira i Nika Zuñiga&Dalton’s.
Tot i així hem de dir que hi ha artistes que per problemas d’agenda no poden ser aquell dia amb nosaltres. També hi haurà una rifa solidaria d’una obra d’art lliurada per ceramiste Joan Panisello i un servei gratuït de guarderia per als petits de casa. Organitzar un acte així on tothom col.labora i ningú en treu benefici no és fàcil, però res seria possible sense tota gent que hi participa...no només artistes sinó també empreses com: Ferreteria Garcia, Samoyda, Perruqueria Alba Segarra, Albert Cubells, Espai de reforç escolar i activitats de lleure o mitjans de comunicació com Més Ebre, Imagina Ràdio, Ràdio Tortosa, Cadena Ser Ebre, L’Ebre Digital i sobretot voluntaris com David Martínez, Toni Caballol, Mossen Javier i Ignasi Vidal com a Presentador de l’acte. Amb el vostre donatiu de 5 Euros podeu ajudar a salvar vides i nosaltres a canvi us oferim una tarde de diumenge diferent, amb bona música on prácticament obrim les portes del Nadal amb alegria i solidaritat. La junta treballem dia a dia per dinamitzar el nostre barri i en aquest cas també a la Nostra ciutat, per això us invitem a que col.laboreu el proper Diumenge i ens feu costat apartir de les 17h a la Parròquia de la Mare de Deu dels Angels.
L’AAVV de Sant Llàtzer us agraïm la vostra col.laboració i la vostra solidaritat.


Bon Nadal i feliç 2015!
Alejandro Gibello Tarrega
President de l’AAVV de Sant Llàtzer

Per Alejandro Gibello Tarrega a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari