Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Continuarem defensant el manteniment del transport sanitari a Alcanar fins al final

Publicat el 28/11/2014 11:16
El nostre grup ha reiterat la defensa del manteniment o millora del servei davant del Director dels Serveis de Salut a les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, del Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i del Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz.
Considerem que en aquesta qüestió cal anar tots a una i per això hem votat a favor totes les mocions en defensa del servei, tant a l'Ajuntament d'Alcanar com al Consell Comarcal del Montsià . I cal remarcar que, entre les 2500 signatures recollides per aquest motiu a Alcanar, també estan les nostres com a regidors de CiU, tot i que ERC va preferir fer-se la foto fent l’entrega d’aquestes signatures a la Delegació del Govern i mostrant-se com a únic partit defensor de la causa, i no és així.
L’Ajuntament el formem tots els grups municipals i tothom sap que la millor manera d’aconseguir els objectius comuns és amb la suma d’esforços, i no fent retrets ni menystenint la feina que afavoreixi el conjunt de la ciutadania.
En aquest tema del transport sanitari, si el que vol ERC és crear un nou enfrontament polític, no ens trobaran. Estarem sempre al costat del poble, ficant la ciutadania sempre per davant dels interessos de partit i anant davant de qui calgui i al costat de la gent.
Estic convençut que el nostre esforç també donarà el seu fruit i finalment entre tots ho aconseguirem!

Ivan Romeu, regidor de CiU a l'Ajuntament d'Alcanar

Per Ivan Romeu a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari