Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Qui no té feina el gat pentina

Publicat el 28/11/2014 11:14
Aquest refrany encaixa perfectament en l’actitud del Cap d’ERC d’Amposta, que seguint fil per randa, la tònica de tota la legislatura, es dedica a generar polèmica i treure punta de temes que no en tenen, i després quan l’equip de govern explica correctament amb documentació i informes dels tècnics quina és la situació real, sense enganyar a la gent i no frivolitzant ... s’acaben tots els temes.
Això ve a col·lació de la darrera sortida de to d’ERC d’Amposta (I van ...), en quan no accepta que l’AJUNTAMENT utilitze una FUNDACIÓ, que és pròpia i per tant pública al 100% (encara que porti el nom de FUNDACIÓ PRIVADA SERVEIS SOCIALS DEL MONTSIÀ, FUSSMON, i que es dedica a la gestió de l’actual RESIDÈNCIA D’AVIS i de 3 CENTRES DE DIA), per a la gestió del transport adaptat dels usuaris dels CENTRES DE DIA.
Que més lògic, que aquesta fundació FUSSMONT, gestione també el transport dels seus usuaris!!
Bé, el Cap d’ERC, qüestiona aquest encàrrec de gestió de l’AJUNTAMENT A LA FUSSMONT, perquè aquesta no realitza TOT el servei amb mitjans propis ... però, ja se li va explicar, per activa i per passiva, que el cost del servei era més elevat si la FUSSMONT el feia tot directament (ja que tenia que adquirir un vehicle i contractar personal), que no pas si el treia a licitació, a més a més, amb la voluntat de que es pogués presentar a la mateixa l’ASSEMBLEA LOCAL DE CREU ROJA, que té vehicle i personal propi.
Aquesta licitació s’ha fet, i s’ha adjudicat a una empresa per un preu inferior, 39.000€/any, davant 43.500€ si el feia totalment la FUSSMONT.
Per cert, la CREU ROJA no es va presentar a la licitació perquè tampoc li sortien els comptes, malgrat l’interès de la regidoria de Serveis Socials.
El Sr. Adam Tomàs en el seu afany de criticar a l’equip de govern s’ha tornat a passar de frenada, perquè feia una roda de premsa abans de rebre un informe de l’ajuntament (a instàncies seves) on queda plenament justificat que l’encàrrec de la gestió del servei del Transport Adaptat a la FUSSMONT s’ajusta a la legalitat pels motius següents:
1.- La part més important del servei, l’Organització i COORDINACIÓ , la realitza directament la FUSSMONT, tal i com ho explica a l’informe la DIRECTORA de la RESIDÈNCIA D’AVIS
2.- El servei es presta amb EFICÀCIA, EFICIÈNCIA i a plena satisfacció dels usuaris, segons informe de l’Àrea de Serveis Socials i segons l’alta valoració tècnica que ha fet el Departament de Benestar Social i Família.
3.- Per raons d’Economia, ja que és més econòmic i s’estalvien diners amb la LICITACIÓ, i si no fos així, el preu s’hauria de repercutir en una quantitat més elevada a l’usuari, cosa que no diu o amaga el cap d’ERC.
El més greu de tot és que, un cop té aquest informe a les seves mans i malgrat els certificats aportats, es ratifica en la seva postura, en declaracions posteriors a la ràdio.
Com en tantes ocasions li ha pogut més la crítica fàcil, la demagògia i el populisme que no pas acceptar que l’opció que acaba triant i executant l’equip de govern, a més a més d’ajustar-se a la legalitat és la millor possible tant per a l’Ajuntament com per a la FUSSMONT (que, per cert gestionarà també la nova RESIDÈNCIA D’AVIS i el CENTRE DE DIA, i el seu servei de transport ... QUE TAMBÉ HO QÜESTIONARÀ? com qüestiona la CONSTRUCCIÓ DE LA RESIDÈNCIA A AMPOSTA) i el més important és que és el millor possible per als usuaris.
Com deia al principi, en la molta feina que tenim, mentre uns es passen el dia asseguts al bar (i sense acudir a l’obertura de pliques per adjudicar OBRES i SERVEIS que després critiquen), els altres ens dediquem a governar i a vetllar pels interessos de tots els ciutadans, com hem intentat fer tota la legislatura, perquè és el nostre deure i la nostra obligació...i ho continuarem fent malgrat perdem molt de temps i esforços en aclarir les polèmiques d’ERC i que després no queden en res ... què hi farem.
AQUESTA DEU SER LA MANERA D’ENTENDRE LA POLÍTICA PER PART D’ERC D’AMPOSTA... quina llàstima!

Manel Ferré
Alcalde d'Amposta

Per Manel Ferré a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari