Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tot a punt per començar les millores als pluvials del c/ Sant Joan-Plaça del Canó

Publicat el 21/11/2014 12:32
Aquest mes de novembre l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar té previst encetar les obres de millora dels pluvials al tram del carrer Sant Joan, escaletes de l’Àngel, i Plaça del Canó.
L’objectiu és millorar els serveis soterrats d’aquesta zona. El pressupost de les obres és de 153.896,47 euros, tot i que es comptarà amb el suport de la Diputació de Tarragona (120.875,20 euros) i de la Generalitat a través del PUOSC (25.326,46 euros). La previsió és que la durada de les obres sigui de 3 mesos. “Aquest mes es començaran aquests treballs i, segons les previsions, de cara a la primavera haurien d’estar enllestits. Millorarem els problemes que pateix la zona i aprofitarem per a renovar tots els serveis que hi ha soterrats. Aquestes obres es van aplaçar fins aquesta tardor de manera consensuada amb el sector comercial i de restauració de la zona, per no coincidir amb l’estiu, període d’augment de visitants al municipi”, subratlla Andreu Martí, alcalde de l’Ametlla de Mar.
Aquesta millora dels serveis soterrats porta implícita una millora del ferm.

Actualitat


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.