Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

"Amb la salut no s'hi juga, reclamem el manteniment de l'actual servei d'ambulàncies. És innegociable"

Publicat el 21/11/2014 11:41
El PSC d'Alcanar vol deixar constància del seu rebuig contundent respecte a la proposta de nova licitació del servei de transport d'ambulàncies que fa mesos que la Generalitat de Catalunya va presentar i que a Alcanar afecta de manera molt agressiva, rebaixant de 24 hores a 12 hores el servei diari. Amb la salut no s'hi juga, el servei d'ambulància 24 hores al dia és innegociable.
La indignació per aquesta situació és molt gran i els veïns i veïnes del nostre municipi ja van aconseguir més de 2.500 signatures que es van presentar a la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre per demanar el manteniment del servei actual. Hem de recordar que Alcanar és el poble més allunyat de l'Hospital Verge de la Cinta, a més de 30 minuts de trajecte, sense deixar de banda que tenim tres nuclis de població bastant distanciats i la població a l'estiu creix als nuclis de Les Cases i d'Alcanar-Platja. Per això, també reclamem que al nucli de les Cases hi hagi un reforç d'ambulància com es va tenir fa dos anys i que després es va retallar.
L'agrupació del PSC d'Alcanar defensem, per tant, el manteniment de l'actual servei d'ambulància 24 hores al dia i el retorn del reforç del servei d'ambulància els mesos de juliol i agost a les Cases. Estem al costat de l'Ajuntament en aquesta problemàtica, hi ha temes que estan per damunt dels partits polítics, perquè les persones són el més important. A més, continuarem donant suport a les mobilitzacions i accions que els veïns i veïnes d'Alcanar i Les Cases portin a terme. Hem de fer pinya.

Albert Alarcón, primer secretari del PSC d’Alcanar i candidat a l’alcaldia

Per Albert Alarcón a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari