Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Les votacions de la dignitat

Publicat el 14/11/2014 10:25
El dia 9 de Novembre del 2014 ha sigut el dia de les primeres votacions de la meva vida. I quina altra votació més important que votar sobre el futur que vull al meu país.
Quan he vist tota aquella gent que ha anat tota decidida a votar he entès perfectament el lema de ‘’Ara és l’hora’’. Només en les primeres 13 hores ja havien votat 1 milió de catalans d’arreu del món, això fa que estigui orgullós de ser català. Som un poble unit, al que no pot parar ningú, un poble que lluita amb orgull pel que vol, per un objectiu que fa molts anys que hi lluitem.
Mai oblidaré les paraules que m’ha dit el meu pare tant aviat em sortit de les urnes, m’ha dit: “ Donaria 5 minuts de la meva vida per a que la meva àvia vegi el que estic veient jo ara. Que en l’època de la dictadura tenia una senyera catalana a l’armari i només la treia 2 minuts per festes”
Em demostrat al món el civisme que tenim i els democràtics que som, només demanem poder decidir pel nostre futur.
Vull agrair a tots els voluntaris la seva participació perquè gràcies a ells s’ha pogut realitzar aquest dia que estirà en la memòria de tots els catalans siguin de la edat que siguin.
Escoltant les paraules de tots els politics del nostre país que són partidaris d’aquesta consulta m’han demostrat que són molt valents, i que són el tipus de gent que necessitem a la nostra terra.

Visca Catalunya, i visca el poble català!

Xavi Llambrich Franch (Deltebre)

Per Xavi Llambrich Franch a Opinió


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari