Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

‘Cinta, directora’

Publicat el 21/11/2014 13:26
Segons nota del personal de l’ABS la Ràpita-Alcanar, una pancarta amb el lema “Cinta, directora” presideix l’entrada al CAP de Sant Carles de la Ràpita, amb l’objectiu de mostrar el rebuig a la decisió de la direcció del Servei d’Atenció Primària a les Terres de l’Ebre de destituir a la directora de l’àrea bàsica de Salut la Ràpita-Alcanar, Cinta Villó Vallés. Decisió a la qual s’oposen els treballadors professionals de l’atenció primària dels dos municipis del Montsià, el 99 per cent dels quals van recollir les seves signatures de suport a l’actual directora i les van fer arribar, juntament amb una carta, ara fa uns mesos a la Direcció d’Atenció Primària de la seva SAP i a altres instàncies de l’Institut Català de la Salut (ICS).
Segons al·lega el personal de l’ABS Sant Carles de la Ràpita-Alcanar en la carta, l’actual directora ha demostrat “la seva vàlua en el càrrec i predisposició a mantenir l’equip unit i amb un bon ambient de treball, tot i la dificultat que ha hagut durant aquest període per les retallades”. A més, els sota-signants de la carta creuen que la direcció d’un equip consisteix en la motivació dels professionals, la consecució dels objectius i les propostes de millora”, però “no hem d’oblidar que la presa de dedicions ha d’anar acompanyada de justícia, equitat i valors humans”. “Estem convençuts que la nostra Directora reuneix totes aquestes característiques”, asseguren, “mirant de fer-nos les coses fàcils malgrat les dificultats”, per la qual cosa, afegeixen, “ha aconseguit el nostre reconeixement professional i estima”.
Els professionals sota la direcció de Cinta Villó també recorden que aquesta ha assumit ella sola la direcció durant 4 anys, quan abans eren dues persones les que ho feien. Per tots aquests motius, el personal “no” entén “com és vol cessar a una persona que ha demostrat que és vàlida com a gestora i una bona professional”.
Per últim, el personal de l’ABS reclama que “se’ns escolti”, “no volem un canvi en la direcció” i sol·liciten que “s’aturi” la convocatòria pública de la plaça de direcció de l’ABS Sant Carles de la Ràpita –Alcanar. “Qui treballa amb els usuaris en el dia a dia som nosaltres, tenim molt a dir i encara molt a fer”, afegeixen.

Actualitat


Comparteix aquest article


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.