Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Estofat de Vedella

Publicat el 29/11/2013 00:00

Aquesta setmana us presentem un deliciós estofat de vedella, un plat senzill i boníssim amb el que farem les delícies dels nostres convidats.


 


Per començar a preparar aquest plat necessitarem els següents ingredients: 1 kg. carn de vedella, 2 cebes grans, 1 tomaquet madur, 2 pastanagues, 4 patates, 1 pebrot verd, 1 pebrot vermell, 6 dents d'all, sal, pebre negre, pebre roig, farina, 1 copa de coñac, 500 ml. de vi negre, oli d'oliva verge i fulles de lloré.

 


 


 


PREPARACIÓ:

Comencem tallant la vedella a daus grans. Seguidament, salpimentem la carn, la passem per farina i l'espolsem bé. A una cassola posem oli d'oliva verge, i quan estigui ben calent posem la carn i la fem fins que estigui daurada per tots els costats. A continuació, afegim les verduretes (menys les patates) i les fem fins que estiguin ben daurades. Posem el pebre roig i acte seguit el coñac i es flambeja. Un cop fet, afegim el vi negre i ho cobrim de brou, ho deixem bullir fins que la carn estigui quasi tendra. Ara si, agafem les patates, les tallem a daus grans, les fregim i s'afegeixen a la carn. Ho deixem bullir tot junt uns 20 minuts. Deixem reposar i ho servim.

 


 


 


Ara toca arremangar-se i ... començar a cuinar!!

Comparteix aquest article


Fés el teu comentari